Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації!

1112

Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації!

Базові навички роботи в системі управління навчанням «Moodle»

Анотація курсу: підготовка педагогів до роботи в умовах модернізації освіти; формування навичок розробки, створення та опублікування дистанційних курсів у модульному динамічному об’єктно-орієнтованому середовищі для навчання «Moodle» (Modular Object-Oriented Dynamic Learning). Набуті навички на курсах підвищення кваліфікації дозволять викладачу забезпечити студентам постійний доступ до електронних навчальних ресурсів для інформаційної підтримки проведення лекційних, практичних чи лабораторних занять, підтримку виконання індивідуальних науково-дослідних завдань, курсових та дипломних проектів. Розробка та впровадження педагогами дистанційних курсів у системі управління навчанням «Moodle» дозволить реалізувати індивідуальний підхід до кожного студента і сприятиме формуванню у них професійної компетентності та фаховому зростанню.

На курси запрошуємо: викладачів університетів, академій, інститутів, коледжів та учителів шкіл.

За підсумками навчання видається Свідоцтво СНУ імені Лесі Українки з підвищення кваліфікації та Сертифікат автора дистанційного курсу.

Вартість навчання: 400 грн.;

Початок навчання – за фактом набору слухачів (12 осіб).

Додаткова інформація за  тел. (0332) 77-05-48, або за адресою: 43021, м. Луцьк, вул. Потапова 9, каб. С-14 Центр інноваційних технологій та комп’ютерного тестування.